Cal Xotis és una masia que data de l’any 1890, durant el 2021 ha sigut totalment reformada per poder-la dotar de les comoditats dels temps actuals.

Ubicada al poble de Vallcebre, antic poble miner, a tocar de la Serra d’Ensija i a la vall del Pedraforca, ofereix descans i natura en un entorn únic.

Interiors

Cal Xotis està format per dues edificacions i en total pot allotjar 16 persones. A la Masia s’hi ubiquen en les seves tres plantes; tres habitacions totes elles amb vistes exteriors i bany incorporat. Una cuina-menjador amb sala d’estar i accés a l’àmplia terrassa amb vistes a la Serra del Cadí, la Tossa d’Alp i el Puigmal al fons. I la sala de jocs amb accés a la barbacoa coberta.

L’edifici disposa d’ascensor i una habitació adaptada per a clients amb diversitat funcional.

L’altra edificació és l’antiga pallissa on hi ha dues habitacions exteriors amb bany incorporat i accessos independents.

Exteriors

La casa està rodejada en una part per un bosc centenari de roures i una pineda i per l’altre amb prats.

Disposa d’un parc infantil. Una piscina exterior coberta que a l’estiu permet l’obertura parcial de la cúpula i a l’hivern es pot gaudir totalment tancada, amb aigua climatitzada .Una barbacoa coberta. Espais verds per a múltiples activitats i un foc de camp amb bancs ideal per gaudir amb família i amics.

A la zona del pàrquing, a tocar de la casa, hi ha un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics/híbrids.

Serveis

Habitacions

Masia

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

Antiga Pallissa

Habitació 1

Habitació 2